این ویژگی ها می توانند در بهبود علائم عفونت ها و التهابات کمک کنند.
عسل دارای ویژگی های تسکین دهنده و ضد التهابی است که می تواند به کاهش تنفس مکرر و سرفه های ناشی از التهاب حلق و بینی کمک کند.
در دوره میانه ای، عسل به عنوان ماده ای که در درمان برخی بیماری ها و زخم ها مؤثر است شناخته می شد.
مشکلات معده آنقدر مختلف و شایع است که بعید است شما یا یکی از افراد خانوادتان دچار یکی از آنها نباشید.
کتاب مذهبی یهودیان از سرزمین موعود چنین یاد میکند که در آن نهرهایی از عسل و شیر جاری است.
سایر قندهای عسل عبارتند از: دی ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل های پروبیوتیک عمل می کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک میشوند که یکی از فرآوردههای فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.
این در حالی است که خواص آنتی اکسیدانی حاصل از فنولیک و فلاونوئید عسل، کبد را در برابر رادیکالهای آزاد و آسیبهای کبدی ناشی از این داروها محافظت میکند.
[۱۵][۱۶] البته در مواردی که رطوبت عسل بالا باشد یا درب آن باز بوده و رطوبت جذب کند فقط مخمرهای اسموفیلیک می توانند آن را آلوده و در آن ایجاد کف نمایند. این پدیده را
مفید برای عادات ماهیانه دردناک، موثر در درمان عفونتهای بدن، درمان زخمها و جای آنها، موثر برای بهبود دردهای شکمی و سرفه و گلودرد
۱. یکی از ساده website ترین شیوههای استفاده از عسل برای عفونت لثه این است که بعد از شستن دهان (مسواک زدن دندان ها) عسل را با انگشت خود به آرامی بر روی محل التهاب مالیده و آن را ماساژ دهید و این کار را سه بار در روز تکرار کنید. این کار به هیچ وجه باعث پوسیدگی دندانها نمیشود.
این ویژگی طبیعی عسل است و نشان دهنده اصالت آن می باشد. عسل تقلبی ها عمداً این ویژگی را نخواهند داشت.
[۶۵] عسل دارای اثر ملین ملایمی است که در کاهش یبوست و نفخ مفید است.[۶۶]
می توانید آن را به مدت چند دقیقه نگه دارید تا مواد مفید در عسل به لثه جذب شود.
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.